Toscakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1719g2452kcal214.8g5.2g176.2g0g
Sokeri 1992g8086kcal0g1990.2g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1563g11250kcal12.5g12.5g1250g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2031g6970kcal207g1421.9g24.4g71.1g
Leivinjauhe 78g137kcal4.1g29.5g0g0.4g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 781g356kcal23.4g37.5g11.7g0g
Sokeri 664g2695kcal0g663.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 156g536kcal15.9g109.4g1.9g5.5g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 234g107kcal7g11.3g3.5g0g
Mantelilastu (A la meira)781g4688kcal187.5g51.6g421.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20001g74554kcal1344.4g8665g3779.2g154g
Valittu annoskoko10000g37277kcal672.2g4332.5g1889.6g77g
Annoskoko puolitettuna5000g18638kcal336.1g2166.3g944.8g38.5g
Arvot/100g100g373kcal6.7g43.3g18.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299928