Ollin kesäkeitto

Puhdista perunat ja porkkanat huolellisesti.

Pilko kasvikset, keitä suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

Kuutioi sulatejuusto joukkoon ja anna sen sulaa - sekoita.

Lisää maito ja anna kiehahtaa.

Siirrä pois liedeltä, lisää ripaus sokeria ja päälle runsaasti persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1934g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 1934g1224kcal58g92.8g67.7g0g
Uudet perunat keitetty3095g2352kcal52.6g498.3g6.2g30.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g1006g282kcal6g59.8g2g25.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g774g209kcal10.1g37.1g1.5g13.2g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g484g1354kcal91.9g0g106.4g0g
Keräkaali, 100g774g186kcal9.3g26.3g1.5g16.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11212kcal455.8g1428.6g370.6g170.8g
Valittu annoskoko10000g5606kcal227.9g714.3g185.3g85.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2803kcal114g357.2g92.7g42.7g
Arvot/100g100g56kcal2.3g7.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300745