Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g3227g3937kcal722.9g0g114.6g0g
Porkkana 403g132kcal2.5g22.4g0.8g10.3g
Valkosipuli 73g79kcal5.7g11.8g0.4g1.5g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g2017g101kcal3.2g3.8g8.1g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi44g124kcal4g3.1g10.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4034g1009kcal52.4g169.4g8.1g0g
Basilika, tuore 101g27kcal3.1g1.1g0.8g1.6g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Oregano, kuivattu 40g123kcal4.4g8.7g4.2g17.3g
Oliiviöljy 40g357kcal0g0g40.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11889kcal1600.8g456g376.4g73.6g
Valittu annoskoko10000g5945kcal800.4g228g188.2g36.8g
Annoskoko puolitettuna5000g2972kcal400.2g114g94.1g18.4g
Arvot/100g100g59kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234