Hallumi ja kermakasvikset

Paista hallumi neitsytkookosvoissa.

Höyrytä parsa.

Paista paprikat ja parsa samassa pannussa, jossa paistoin hallumin.

Lorauta sekaan tilkka kermaa, mausta suolalla, mustapippurilla ja valkosipulilla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Halloumi juusto3348g10045kcal736.6g0g803.6g0g
Neitsytkookosöljy, luomu (Aman prana), annos 10g45g383kcal0g0g44.6g0g
Paprika punainen 2143g627kcal20.1g96.4g8.6g40.7g
Parsakaali pakaste Rainbow4018g804kcal120.5g80.4g0g100.4g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g446g714kcal9.4g17g67g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25145kcal1773.2g387.6g1847.6g283g
Valittu annoskoko10000g12573kcal886.6g193.8g923.8g141.5g
Annoskoko puolitettuna5000g6286kcal443.3g96.9g461.9g70.8g
Arvot/100g100g126kcal8.9g1.9g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306235