Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 3808g605kcal28.6g76.2g3.8g76.2g
Vesi5331g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow99g257kcal9.9g9.9g19.8g1.6g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g381g952kcal22.1g12.2g89.5g0.8g
Sipuli (kuorittu)381g103kcal5g18.3g0.8g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g3834kcal131.2g233.2g227.8g170.2g
Valittu annoskoko10000g1917kcal65.6g116.6g113.9g85.1g
Annoskoko puolitettuna5000g959kcal32.8g58.3g57g42.6g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310093