Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)959g1208kcal105.4g2.9g86.3g0g
Sokeri 1629g6614kcal0g1627.8g0g0g
Rypsiöljy 1150g10171kcal0g0g1150.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2556g461kcal14.3g63.9g10.2g17.9g
Vehnäjauho puolikarkea 2300g7893kcal234.4g1610.2g27.6g80.5g
Leivinjauhe 64g112kcal3.3g24.2g0g0.3g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g47kcal0.4g10.2g0.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g51g205kcal0g50.6g0g0g
Rusina 767g2242kcal21.5g460.8g3.8g74.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g511g3067kcal122.7g33.7g276g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g64038kcal1004g7768.6g3109g346.2g
Valittu annoskoko10000g32019kcal502g3884.3g1554.5g173.1g
Annoskoko puolitettuna5000g16010kcal251g1942.2g777.3g86.6g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310097