Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 95g840kcal0g0g95g0g
Naudan Sisäpaisti4748g5223kcal1044.6g4.7g142.5g0g
Sipuli (kuorittu)760g205kcal9.9g36.5g1.5g12.9g
Chili paprika punainen427g171kcal8.5g38.5g0g0g
Sokeri 48g193kcal0g47.4g0g0g
Suola, annos 3g76g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 48g153kcal7g8.7g6.2g17.8g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g3799g1368kcal68.4g243.1g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16303kcal2276.8g757.8g513.2g61.4g
Valittu annoskoko10000g8152kcal1138.4g378.9g256.6g30.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4076kcal569.2g189.5g128.3g15.4g
Arvot/100g100g82kcal11.4g3.8g2.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313729