Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1013g7396kcal10.1g10.1g810.5g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1520g5167kcal30.4g45.6g547.1g0g
Kookoshiutale 355g2344kcal28.8g22.7g228.8g57.8g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 5674g2189kcal9.1g463g5.1g85.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g74kcal0.7g16.1g0.7g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g1013g6180kcal192.5g50.7g557.2g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 405g2733kcal108.9g28g235.1g49.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g52165kcal761g1272.4g4769g385.4g
Valittu annoskoko10000g26083kcal380.5g636.2g2384.5g192.7g
Annoskoko puolitettuna5000g13041kcal190.3g318.1g1192.3g96.4g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976