Porkkanarieska

Sekoita ainekset keskenään, taputtele jauhotetuin käsin pellille rieskoja.

Pistele haarukalla.

Paista 225 asteessa noin 15 min. (ohje löytyy myös pirkkalehdestä)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g5714g2286kcal28.6g685.7g11.4g0g
Kaurahiutale 457g1711kcal66.3g260.6g33.4g45.7g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton343g2469kcal0g0g274.3g0g
Suola, annos 3g57g0kcal0g0g0g0g
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)1486g5200kcal178.3g1025.1g28.2g74.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1943g6666kcal198g1360g23.3g68g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36662kcal942.4g6662.8g741.2g376g
Valittu annoskoko10000g18331kcal471.2g3331.4g370.6g188g
Annoskoko puolitettuna5000g9166kcal235.6g1665.7g185.3g94g
Arvot/100g100g183kcal4.7g33.3g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316844