Tomaatti-jauhelihakeitto

Pilko perunat, porkkanat ja sipuli pieniksi kuutioiksi ja anna kiehua vedessä kypsiksi.

Lisää paistettu jauheliha ja anna kiehua hetki.

Voit kaataa veden talteen, jotta voit säädellä keiton paksuutta ja makua.

Lisää kasvisten sekaan tomaattimurska ja sopiva määrä vettä.

Mausta suolalla, pippurilla ja yrttimausteilla (esim.

paprika, basilika, oregano).

Lisää sekaan vielä muutama hienoksi silputtu basilikanlehti ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5725g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g954g573kcal14.3g124g1g8.6g
Porkkana 763g250kcal4.7g42.4g1.5g19.5g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Tomaattimurska (Euro shopper)1527g458kcal15.3g61.1g6.1g3.1g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 763g1690kcal133.6g0g129.8g0g
Basilika, tuore19g7.6kcal0.6g1g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g6069kcal342.4g477.2g278g71g
Valittu annoskoko10000g3035kcal171.2g238.6g139g35.5g
Annoskoko puolitettuna5000g1517kcal85.6g119.3g69.5g17.8g
Arvot/100g100g30kcal1.7g2.4g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317954