Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g2104g1263kcal210.4g90.5g6.3g0g
Sokeri 3577g14521kcal0g3573.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 1852g2642kcal231.5g5.6g189.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1641g5632kcal167.3g1149g19.7g57.4g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 303g1121kcal56.1g33.3g65.8g92.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g101g404kcal0g100g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl421g3788kcal0g0g420.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g58740kcal1330.6g9904.6g1405g299g
Valittu annoskoko10000g29370kcal665.3g4952.3g702.5g149.5g
Annoskoko puolitettuna5000g14685kcal332.7g2476.2g351.3g74.8g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=321920