Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 1659g1343kcal26.1g279.3g0.8g49.8g
Lanttu 830g239kcal8.3g38.2g2.5g14.9g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g1991g1892kcal398.3g0g33.9g0g
Sipuli (kuorittu)332g90kcal4.3g15.9g0.7g5.6g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g93g825kcal0g0g93.3g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g830g1411kcal13.3g17.4g141g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g116g139kcal2.9g7g10.5g1.7g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g4149g1037kcal37.3g170.1g22.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13952kcal981g1055.8g611g144g
Valittu annoskoko10000g6976kcal490.5g527.9g305.5g72g
Annoskoko puolitettuna5000g3488kcal245.3g264g152.8g36g
Arvot/100g100g70kcal4.9g5.3g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326543