Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g2857g9143kcal628.6g1657.1g28.6g342.9g
Sokeri 2857g11597kcal0g2854.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4286g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41480kcal1257.2g9022.8g57.2g685.8g
Valittu annoskoko10000g20740kcal628.6g4511.4g28.6g342.9g
Annoskoko puolitettuna5000g10370kcal314.3g2255.7g14.3g171.5g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=326976