Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 5631g10998kcal1052.4g0g760.1g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)1689g3041kcal320.9g1.7g185.8g0g
Kananmuna kuoreton 1239g1767kcal154.8g3.7g127g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g315g378kcal7.9g18.9g28.4g4.7g
Tomaattimurska 1126g331kcal6.3g59.7g2.3g21.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g33030kcal3084.6g168g2207.2g52.2g
Valittu annoskoko10000g16515kcal1542.3g84g1103.6g26.1g
Annoskoko puolitettuna5000g8257kcal771.2g42g551.8g13.1g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164