Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3976g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 239g178kcal31.3g2.6g1g16.5g
Suola, annos 3g99g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)199g1789kcal0g0g198.8g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl5487g18656kcal768.2g3511.7g170.1g301.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g41246kcal1599g7028.6g739.8g636.6g
Valittu annoskoko10000g20623kcal799.5g3514.3g369.9g318.3g
Annoskoko puolitettuna5000g10312kcal399.8g1757.2g185g159.2g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108