Keltainen kanakeitto

Pirkan ohje.

Kuumenna vesi, fondi ja curry (2-3tl) kiehuvaksi.

Lisää broilerisuikaleet kattilaan.

Hienonna sipuli ja lisää se keittoon keittojuuresten kanssa, kuumenna kiehuvaksi.

Lisää pasta ja keitä 10-12min.

Sekoita joukkoon maissi ja kiehauta.

Lisää pesto ja tarvittaessa suolaa.

Pirkan alkuperäisohjeessa pesto tarjoillaan erikseen, mutta mun mielestä se maustaa koko keiton mahtavasti, joten sekaan vaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 528 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale marinoimaton (Pirkka)1184g1279kcal272.4g0g21.3g0g
Vesi5685g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef chicken (Knorr), annos 28g133g133kcal2.7g6g10.6g1.2g
Curryjauhe (-), annos 5g47g154kcal4.7g23.7g4.7g4.7g
Sipuli (kuorittu)474g128kcal6.2g22.7g0.9g8.1g
KEITTOJUURES Apetit pakaste947g246kcal8.5g45.5g2.8g21.8g
Farfalle kuviopasta (Pirkka), annos 70g474g1705kcal56.8g345.8g7.1g0g
Gourmet maissi (Bonduelle), annos 140g663g531kcal19.2g71.6g12.6g25.2g
Pesto, vihreä (pirkka) (Pirkka), annos 14g379g1592kcal7.6g11g170.5g0g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11535kcal756.2g1052.6g461g122g
Valittu annoskoko10000g5768kcal378.1g526.3g230.5g61g
Annoskoko puolitettuna5000g2884kcal189.1g263.2g115.3g30.5g
Arvot/100g100g58kcal3.8g5.3g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=336387