Annaburanan kukka-parsakaalisosekeitto

Lisää kattilaan vesi, fond, pippuri ja kasvikset.

Keitä miedolla lämmöllä kasvikset pehmeiksi (jäisinä n. 10 min.).

Soseuta ja lisää tarvittaessa maizena
sen mukaan kuinka paksua keittoa haluat.

Voit halutessassi vähentää keitinveden määrää puoleen, nin et tarvitse maizenaa lainkaan.

Lisää keittoannoksen päälle raejuusto ja haluamiasi yrttejä =)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Annaburana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g1630g326kcal29.3g35.9g4.9g0g
Parsakaali ( pakaste ) (Pirkka), annos 100g1630g489kcal75g32.6g4.9g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g101g91kcal3g3.6g7.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g44g45kcal3.4g7.1g0.3g0.9g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g73g268kcal0.7g60.9g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 5434g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g1087g706kcal141.3g21.7g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g3862kcal505.8g325g45.6g4.2g
Valittu annoskoko10000g1931kcal252.9g162.5g22.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna5000g966kcal126.5g81.3g11.4g1.1g
Arvot/100g100g19kcal2.5g1.6g0.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=337139