Olutpiirakka

Pohja: plo olutta, jauhoja 4dl, ruokaöljyä, ja kaksi kananmunaa sekasin pellille
täyte: 450-500g jauhelihaa, kermaviili prkl, prkl tomaattimurskaa, sipuli ja pinnalle juustoraaste ps

uuniin 225 astetta 30-40min

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Destodimus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 1681g716kcal6.4g68.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1325g4636kcal158.9g940.4g27.8g39.7g
Ruokaöljy keskiarvo 41g360kcal0g0g40.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 560g703kcal61.6g1.5g50.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 2292g5076kcal401.2g0g389.7g0g
Sipuli 153g46kcal1.9g7.3g0.3g2.6g
Tomaattimurska 2038g599kcal11.4g108g4.1g38.7g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 1019g876kcal31.6g44.8g61.1g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g892g3477kcal258.5g17.8g258.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g32980kcal1863g2377.4g1665.4g162g
Valittu annoskoko10000g16490kcal931.5g1188.7g832.7g81g
Annoskoko puolitettuna5000g8245kcal465.8g594.4g416.4g40.5g
Arvot/100g100g165kcal9.3g11.9g8.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=338574