Metvursti-Marinara kastike

Kuulota hienonnettu sipuli ja jpuristettu valkosipuli oliiviöljyssä, lisää sitten myös siivuiksi leikattu metvursti ja anna sen paistua hieman.

Kun metvursit on paistunut, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Anna kypsyä sekoittaen n. 10-15 min.

Valkosipulia on omassa resptissäni aika infernaalinen määrä, eli sitä voi jättä tarvittaessa vähemmänkin.

Ilman valkosipulia tätä herkkua ei kuitenkaan kannata jättää.

Jos taasen pitää oliiveistä, voi mausteiden lisäyksen yhteydessä kastikkeen sekaan laittaa viipaloituja mustia oliiveja maun mukaan.

Mainio kastike joka sopii hyvin kanan ja pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Pirkka, 500g7262g2542kcal116.2g501.1g7.3g101.7g
Metvursti, kevyt LINJA (Hk), annos 4g1452g4357kcal377.6g0g319.5g0g
Oliiviöljy 196g1734kcal0g0g196.1g0g
Sipuli (kuorittu)799g216kcal10.4g38.3g1.6g13.6g
Valkosipuli 174g189kcal13.8g28.4g1g3.7g
Basilika, tuore 29g7.9kcal0.9g0.3g0.2g0.5g
Oregano, kuivattu 58g178kcal6.4g12.6g6g24.9g
Mustapippuri 29g81kcal3.2g11.1g1g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18609kcal1057g1183.6g1065.4g304.2g
Valittu annoskoko10000g9304kcal528.5g591.8g532.7g152.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4652kcal264.3g295.9g266.4g76.1g
Arvot/100g100g93kcal5.3g5.9g5.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341213