Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3290g5461kcal625g0g328.9g0g
Sipuli (kuorittu)395g107kcal5.1g18.9g0.8g6.7g
Kidneypapu, suolaliemessä1579g1737kcal123.2g284.2g7.9g126.3g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g1382g1078kcal70.5g158.9g16.6g69.1g
Oliiviöljy 66g582kcal0g0g65.8g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3290g822kcal42.8g138.2g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g19571kcal1733.2g1200.4g853.2g404.2g
Valittu annoskoko10000g9786kcal866.6g600.2g426.6g202.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4893kcal433.3g300.1g213.3g101.1g
Arvot/100g100g98kcal8.7g6g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343502