Juustokakku

1 prk philadelphia-juustoa
250 g maitorahkaa
4 dl kuohukermaa
1 sitruunan kuori + mehu
1 - 1,5 dl sokeria
0,5 - 1 tl vaniljasokeria
4 lehteä liivatetta

1) Sekoita tuorejuusto ja maitorahka, sokeri, vaniljasokeri ja sitruunankuori astiassa A
2) Vatkaa kermavaahto astiassa b
3) Liota liivatteet tilkassa vettä ja kuumenna sitruunamehussa
4) Yhdistä kulhot a ja b sekoittaen varovasti
5) Lisää liivateneste pienissä erissä, sekoita aina välillä
6) Pursota astioihin/lusikoi kulhoon
anna viiletä jääkaapissa 3-4 tuntia

Lähde:
Jani Komppa

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g1980g5050kcal116.8g63.4g473.3g0g
Maitorahka (Pirkka)2475g1634kcal297g99g7.4g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g3960g13465kcal118.8g118.8g1386.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton495g104kcal1.5g7.9g0g0.5g
Sokeri 842g3416kcal0g840.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka50g198kcal0g49g0g0g
Liivate 198g691kcal169.6g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g49113kcal1407.4g2357.6g3734g1g
Valittu annoskoko10000g24557kcal703.7g1178.8g1867g0.5g
Annoskoko puolitettuna5000g12278kcal351.9g589.4g933.5g0.3g
Arvot/100g100g246kcal7g11.8g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345091