Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1087g7885kcal12.9g4.3g883.7g0g
Sokeri 462g1875kcal0g461.5g0g0g
Kaurahiutale 870g3254kcal126.1g495.7g63.5g87g
Vehnäjauho, sunnuntai1060g3709kcal127.2g752.4g22.3g31.8g
Mansikka, Tuore5435g2337kcal27.2g456.5g10.9g103.3g
Valkosuklaa panda, levy 130g1087g6076kcal91.3g597.8g369.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g50272kcal769.4g5536.4g2700g444.2g
Valittu annoskoko10000g25136kcal384.7g2768.2g1350g222.1g
Annoskoko puolitettuna5000g12568kcal192.4g1384.1g675g111.1g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569