TomaattiPaprikaKeitto

Keitä tomaatteja ja paprikoita niin kauan, että tomaateista alkaa kuoret irtoamaan.

Anna tomaattien ja paprikoiden jäähtyä esim.

leikkuulaudan päällä ja poista sitten tomaattien kuoret.

Soseuta tomaatit ja paprikat.

Laita kattilaan öljy ja valkosipulimurska, paista hetkinen ja lisää joukkoon sose ja lihaliemi.

Anna kiehua noin 30min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Minde134
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6111g1241kcal36.7g232.2g18.3g85.6g
Paprika punainen 2037g596kcal19.1g91.7g8.1g38.7g
Valkosipuli 57g62kcal4.5g9.3g0.3g1.2g
Rypsiöljy 165g1459kcal0g0g165g0g
Lihaliemi laimennettu 1630g308kcal0g48.9g9.8g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7332kcal120.6g764.2g403g251.6g
Valittu annoskoko10000g3666kcal60.3g382.1g201.5g125.8g
Annoskoko puolitettuna5000g1833kcal30.2g191.1g100.8g62.9g
Arvot/100g100g37kcal0.6g3.8g2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=347099