Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 4177g1223kcal39.3g188g16.7g79.4g
Jauheliha, sika-nauta 1966g4353kcal344g0g334.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)909g318kcal9.1g62.7g4.5g12.7g
Kesäkurpitsa1474g251kcal5.9g36.9g8.8g10.3g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour491g1474kcal16.7g21.1g147.4g4.9g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa983g2948kcal226g0g226g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21133kcal1282g617.4g1475.2g214.6g
Valittu annoskoko10000g10567kcal641g308.7g737.6g107.3g
Annoskoko puolitettuna5000g5283kcal320.5g154.4g368.8g53.7g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352148