Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g3077g3231kcal446.2g138.5g61.5g169.2g
Sipuli 1333g403kcal16.7g64g2.7g22.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g5128g1282kcal66.7g215.4g10.3g0g
Valkosipuli 308g333kcal24.3g50.2g1.8g6.5g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 154g1088kcal0g0g123.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12676kcal1107.8g936.2g398.8g396.8g
Valittu annoskoko10000g6338kcal553.9g468.1g199.4g198.4g
Annoskoko puolitettuna5000g3169kcal277g234.1g99.7g99.2g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=354740