Karpalorahkakakku

500 g rahkaa
250 g Floravanilla
100 g karpaloita
50 g Hera80 jauhetta
5 liivatetta

Liota liivate kylmässä vedessä n. 10 min. Sekoita Vanilla kuohkeaksi lisää muut aineet vatkaten.

Purista liivatteet ja liota mehussa tai vedessä sileäksi, lisää rahkaseoksen joukkoon tasaisesti vatkaten.

Kaada vuokaan ja laita jääkaappiin n. 5h vähintään.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 905 grammaa

Rituliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona5525g3757kcal674g215.5g11g0g
Vaniljakastike (Flora vanilla 250ml)2762g5249kcal124.3g442g331.5g0g
Karpalo, pakaste1105g243kcal4.4g38.7g7.7g36.5g
Hera80, mansikka (Fast), annos 30g553g2370kcal419.9g19.3g60.8g0g
Liivate 55g193kcal47.3g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23623kcal2539.8g1431g822.2g73g
Valittu annoskoko10000g11812kcal1269.9g715.5g411.1g36.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5906kcal635g357.8g205.6g18.3g
Arvot/100g100g118kcal12.7g7.2g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358567