Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 4054g1718kcal397.7g16.2g4.1g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g2703g14595kcal270.3g973g1000g0g
Semper mangoa soseena2703g1351kcal5.4g324.3g8.1g0g
Sokeri 541g2194kcal0g540g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g39716kcal1346.8g3707g2024.4g0g
Valittu annoskoko10000g19858kcal673.4g1853.5g1012.2g0g
Annoskoko puolitettuna5000g9929kcal336.7g926.8g506.1g0g
Arvot/100g100g199kcal6.7g18.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359658