Jogurttinen uunilohi

Nosta kalafilee uunivuokaan nahkapuoli alaspäin.

Mausta sitruunamehulla, suolalla ja pippurilla.

Sekoita jogurtin joukkoon juustoraaste, tilli, ruohosipuli ja suola.

Levitä jogurtti-juustoseos kalan pinnalle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Tarjoa uunilohi keitettyjen perunoiden ja kasvisten kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifileepalat (Findus)5102g6633kcal1071.4g25.5g255.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton128g27kcal0.4g2g0g0.1g
Suola, annos 3g43g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 8.5g24kcal0.9g3.3g0.3g2.3g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g1701g2194kcal71.4g86.7g170.1g0g
Juustoraaste emmental punaleima2126g8291kcal616.5g0g637.8g0g
Tilli, tuore 638g191kcal23.5g5.7g5.1g13.4g
Ruohosipuli 255g58kcal3.5g4.3g1.5g6.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g34833kcal3575.2g255g2139.8g43.8g
Valittu annoskoko10000g17417kcal1787.6g127.5g1069.9g21.9g
Annoskoko puolitettuna5000g8708kcal893.8g63.8g535g11g
Arvot/100g100g174kcal17.9g1.3g10.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=363096