Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g2622g7262kcal47.5g1965.4g3.9g175.6g
Saksanpähkinä 5826g39627kcal856.4g192.3g3799g926.3g
Kookoshiutale 1020g6738kcal82.9g65.2g657.9g166.2g
Hunaja 437g1443kcal2.2g353g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g58g212kcal2g46.4g2g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g110564kcal1982g5244.6g8925.6g2536.2g
Valittu annoskoko10000g55282kcal991g2622.3g4462.8g1268.1g
Annoskoko puolitettuna5000g27641kcal495.5g1311.2g2231.4g634.1g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364742