Nikon täytetty paprika

Murenna feta murusiksi kulhoon, lisää aurinkokuivattuja tomaattisiivuja ja pinaatin lehtiä.

Leikkaa ja survo saksilla karkeaksi massaksi.

Leikkaa paprikan hattu irti, puhdista sisältä ja täytä survosmassalla.

Ripaus pastaraastetta päälle ja uuniin tai grilliin pariksi kymmeneksi minuutiksi asettumaan..

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Nikke72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 7547g2209kcal70.9g339.6g30.2g143.4g
Pinaatti 943g126kcal15.3g3.8g2.8g12.3g
Feta juusto (Filos), annos 20g755g2083kcal124.5g5.3g173.6g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 755g1716kcal38.2g132.3g106.3g43.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12268kcal497.8g962g625.8g399g
Valittu annoskoko10000g6134kcal248.9g481g312.9g199.5g
Annoskoko puolitettuna5000g3067kcal124.5g240.5g156.5g99.8g
Arvot/100g100g61kcal2.5g4.8g3.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365393