Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g1926g5682kcal269.7g19.3g500.8g11.6g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g2477g644kcal27.2g76.8g5g0g
Maustepippuri, annos 1g66g2kcal0g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 5504g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12657kcal593.8g192.2g1013g23.2g
Valittu annoskoko10000g6328kcal296.9g96.1g506.5g11.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3164kcal148.5g48.1g253.3g5.8g
Arvot/100g100g63kcal3g1g5.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=365421