Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g2486g1467kcal149.2g104.4g49.7g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras414g1106kcal35.2g212.2g4.1g55.5g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g5525g7680kcal1049.7g0g386.7g0g
Sipuli (kuorittu)622g168kcal8.1g29.8g1.2g10.6g
Valkosipuli 207g224kcal16.4g33.8g1.2g4.4g
Kananmuna kuoreton 608g867kcal76g1.8g62.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl138g1243kcal0g0g138.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g25510kcal2669.2g764g1286.6g141g
Valittu annoskoko10000g12755kcal1334.6g382g643.3g70.5g
Annoskoko puolitettuna5000g6378kcal667.3g191g321.7g35.3g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=366111