Lihapullat ranskankermaan

Laita korppujauho turpoamaan veteen 5-10min ajaksi.

Lisää ranskankerma (RANSKANKERMA TEKEE TAIKINAN KOOSTUMUKSESTA RYHDIKKKÄÄMMÄN KUIN KERMAVIILI!).

Mausta mieleiseksesi (suola, grillausmauste, paprika, curry..).

Pilko sekaan pieni määrä sipulia (puolet pienestä sipulista 20-30g meillä ok) ja yksi valkosipulikynsi.

Lisää jauheliha, vaivaa.

Lisää kananmunat, vaivaa.

Taikinasta tulee pienillä käsillä pyöritettynä 9 pullaa.

Paista uunin keskitasolla 200 asteessa n.10min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman5341g9079kcal640.9g0g534g0g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g668g2470kcal92.8g484g16.7g27.4g
Ranskankerma creme fraiche (Valio oy), annos 30g2003g5608kcal46.1g70.1g560.7g0g
Kananmuna kuoreton 1469g2095kcal183.6g4.4g150.5g0g
Sipuli 401g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Valkosipuli 53g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Mineraalisuola keskiarvo 67g0.8kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g38862kcal1945.6g1172.8g2526g70.6g
Valittu annoskoko10000g19431kcal972.8g586.4g1263g35.3g
Annoskoko puolitettuna5000g9716kcal486.4g293.2g631.5g17.7g
Arvot/100g100g194kcal9.7g5.9g12.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370144