Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 2895g4129kcal361.8g8.7g296.7g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g263g3.7kcal0g0.7g0g0.5g
Leivinjauhe66g115kcal3.4g24.9g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 395g1354kcal40.2g276.3g4.7g13.8g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g132g184kcal18.4g18.4g4.5g63.2g
Vehnänalkio 66g237kcal19.3g20.4g6.6g9.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4868g2726kcal413.8g243.4g9.7g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss1316g450kcal13.2g53.9g10.5g48.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18400kcal1740.2g1293.4g665.4g271.4g
Valittu annoskoko10000g9200kcal870.1g646.7g332.7g135.7g
Annoskoko puolitettuna5000g4600kcal435.1g323.4g166.4g67.9g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983