Pastaa kinkun, tomaatin ja mozzarellan kanssa

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloita tomaatit ja nosta kulhoon.

Purista niiden päälle valkosipulinkynsi ja tiputtele oliiviöljyä.

Leikkaa kinkku suikaleiksi, mozzarella paloiksi ja basilikanlehdet suikaleiksi.

Sekoita tomaatit, kinkku, mozzarella ja basilika keskenään ja sitten pastan sekaan.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ilona86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g4151g14487kcal485.7g3009.5g58.1g0g
Savukinkku (Kivikylä), annos 20g2076g3010kcal456.6g87.2g62.3g0g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g1038g2543kcal186.8g6.2g197.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2491g506kcal14.9g94.6g7.5g34.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g29g30kcal2.3g4.7g0.2g0.6g
Oliiviöljy 116g1028kcal0g0g116.2g0g
Mustapippuri 17g47kcal1.8g6.4g0.5g4.4g
Basilika, tuore 83g23kcal2.6g0.9g0.7g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g43344kcal2301.4g6419g885.4g82.4g
Valittu annoskoko10000g21672kcal1150.7g3209.5g442.7g41.2g
Annoskoko puolitettuna5000g10836kcal575.4g1604.8g221.4g20.6g
Arvot/100g100g217kcal11.5g32.1g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=377733