Kermainen possupata -Karppi

Silppua sipulit, ja suikaloi paprika.

Kypsennä kinkku pannulla öljyssä.

Lisää sipulit ja paprika - kypsyttele lisää 5 min.
Lisää lihaliemi ja anna hautua miedolla lämmöllä 15 - 20 min.
Lisää sitten juusto ja mausteet.

Lämmitä kuumaksi ja tarjoile riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kunnon kinkkusuikale (Snellman), annos 300g3080g3080kcal523.6g30.8g92.4g0g
Sipuli (kuorittu)565g153kcal7.3g27.1g1.1g9.6g
Valkosipuli 103g111kcal8.1g16.7g0.6g2.2g
Paprika keltainen 1335g402kcal12.5g68.1g2.7g26.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl103g257kcal12.3g1.5g22.6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4107g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton513g821kcal41.1g20.5g66.7g0g
Oliivi-, avokado- ja pellavansiemen öljy (kylmäpuristettu (Natural nutrition), annos 5g154g1238kcal0g0g138.6g0g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g12125kcal1209.8g329.4g649.6g77.2g
Valittu annoskoko10000g6063kcal604.9g164.7g324.8g38.6g
Annoskoko puolitettuna5000g3031kcal302.5g82.4g162.4g19.3g
Arvot/100g100g61kcal6g1.6g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=379152