Pannukakku tilamaidosta

Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna turvota n. 1/2 tuntia.

Voitele vuoka huolellisesti ja kaada seos siihen.

Paista 200 asteen uunissa n. 25 - 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Evis55

Evis55 sanoi...

Ahlamnin tilamaidosta tulee todella myös maukkaita ohukaisia tai riisipuuroakin.

sunnuntai 17.11.2013 klo 17:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilamaito, raakamaito, suoraan utareesta (Ahlmann), annos 100g5019g14956kcal150.6g240.9g220.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)627g791kcal69g1.9g56.5g0g
Lettujauho (Korpelan mylly), annos 100g3764g11669kcal365.1g2330g79g225.8g
Sokeri 301g1222kcal0g300.8g0g0g
Suola, annos 3g38g0kcal0g0g0g0g
Voi 251g1820kcal3g1g204g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g60916kcal1175.4g5749.2g1120.6g451.6g
Valittu annoskoko10000g30458kcal587.7g2874.6g560.3g225.8g
Annoskoko puolitettuna5000g15229kcal293.9g1437.3g280.2g112.9g
Arvot/100g100g305kcal5.9g28.7g5.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384975