Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 867g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 61g536kcal0g0g60.7g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g1733g6222kcal138.6g1365.7g8.7g29.5g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g48g119kcal2.9g4.1g10g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell2166g2340kcal519.9g0g10.8g0g
Pesto rosso316g914kcal13.3g16.4g88.2g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g260g195kcal5.7g37.7g2.3g0g
Findus thai wokkivihannekset2166g542kcal26g86.7g10.8g65g
Vesi, vesijohtovesi 2166g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g195g211kcal2.3g48.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20001g22157kcal1417.4g3118.6g383.4g189g
Valittu annoskoko10000g11078kcal708.7g1559.3g191.7g94.5g
Annoskoko puolitettuna5000g5539kcal354.4g779.7g95.9g47.3g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385823