Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4289g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1591g557kcal15.9g109.8g8g22.3g
Peruna, vanha, kuorittu 2175g1656kcal40.9g337.1g4.3g21.7g
Sipuli 313g95kcal3.9g15g0.6g5.3g
Porkkana 395g129kcal2.4g21.9g0.8g10.1g
Lanttu 326g94kcal3.3g15g1g5.9g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g828g2152kcal99.3g17.4g182.1g0.8g
Kasvisliemikuutio 24g72kcal2.2g3.2g5.5g0.4g
Rypsiöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10571kcal335.8g1038.8g524.6g133g
Valittu annoskoko10000g5285kcal167.9g519.4g262.3g66.5g
Annoskoko puolitettuna5000g2643kcal84g259.7g131.2g33.3g
Arvot/100g100g53kcal1.7g5.2g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386585