Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3432g619kcal19.2g85.8g13.7g24g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl206g1853kcal0g0g205.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2745g4557kcal521.6g0g274.5g0g
Sipuli 755g228kcal9.4g36.2g1.5g12.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2402g488kcal14.4g91.3g7.2g33.6g
Ketsuppi, Heinz371g382kcal3.3g89.3g0.4g4.4g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.5g0.2g0.6g
Ruokasuola jodioitu 48g1.2kcal0.3g0g0g0g
Basilika, kuivattu 6.9g18kcal1g1.4g0.3g2.8g
Oregano, kuivattu 6.9g21kcal0.8g1.5g0.7g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16394kcal1144.4g620g1008.8g162.2g
Valittu annoskoko10000g8197kcal572.2g310g504.4g81.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4099kcal286.1g155g252.2g40.6g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386640