Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g4278g7444kcal752.9g0g492g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g1337g963kcal33.4g224.6g1.3g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g428g201kcal6.4g31.2g5.1g12.8g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)3743g2059kcal37.4g149.7g149.7g22.5g
Tilli, tuore 214g64kcal7.9g1.9g1.7g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21461kcal1676g814.8g1299.6g79.6g
Valittu annoskoko10000g10730kcal838g407.4g649.8g39.8g
Annoskoko puolitettuna5000g5365kcal419g203.7g324.9g19.9g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387670