Jauhelihamureke, omena-sipuli ala Tuula

Sekoita jauheliha, sipulikeittoaines ja kermaviili mureketaikinaksi.

Anna taikinan turvota 15-30 minuuttia.

Voitele leivinpaperi öljyllä.

Taputtele taikina suorakaiteen muotoiseksi n. 30 x 25 cm. Raasta kuoritut omenat ja sipuli karkeaksi.

Levitä raaste murkelevyn päälle, valuta siirappi ja ripottele curry sekä mustapippuri raasteen päälle.

Laita sulatejuusto murut skäö peitä täyteainekset kinkku viipaleilla.

Rullaa levy leivinpaperia apuna käyttäen.

Kääri leivinpaperi tiiviisti murekkeen ympärille ja kierrä päät napakasti kiinni.

Siirrä mureke vuokaan ja paista uunissa 35-40 min. Tarjoa yrteillä ja tomaattikuutioilla maustetun pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4411g7322kcal838.1g0g441.1g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)1260g819kcal40.3g60.5g44.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g473g1512kcal42.5g245.7g28.4g42.5g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1260g563kcal2.4g118.7g1.3g22.7g
Sipuli 945g286kcal11.8g45.4g1.9g16.1g
Silavaton palvikinkku (Pajuniemi), annos 35g662g589kcal99.2g3.3g19.8g0g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g945g2647kcal179.6g0g217.4g9.5g
Siirappi 44g133kcal0g32.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g27742kcal2427.8g1012.6g1508g181.6g
Valittu annoskoko10000g13871kcal1213.9g506.3g754g90.8g
Annoskoko puolitettuna5000g6935kcal607g253.2g377g45.4g
Arvot/100g100g139kcal12.1g5.1g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=387706