Chili con carne

1. Kuumenna öljy pannulla, kuullota sipuli.

2. Lisää jauheliha ja ruskista.

3. Lisää tomaattimurska ja mausteet (listassa mainittujen lisäksi 1 tl jauhettua korianteria, ei löytynyt täältä).

Hauduta miedolla lämmöllä 20 minuuttia.

Lisää tarvittaessa vettä.

4. Lisää pavut.

Kuumenna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 4020g5167kcal834.2g0g201g0g
Sipuli (kuorittu)553g149kcal7.2g26.5g1.1g9.4g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g4020g1447kcal72.4g257.3g12.1g0g
Kidneypapu (Go green), annos 100g1005g955kcal80.4g140.7g7g80.4g
Valkosipuli 70g76kcal5.6g11.5g0.4g1.5g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g101g161kcal9g31.2g0.3g0.7g
Juustokumina jeera (), annos 6g60g214kcal10.7g26.7g13.4g6.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl50g452kcal0g0g50.3g0g
Ruokasuola jodioitu 101g2.6kcal0.6g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17360kcal2044.6g1003.2g572.6g207.2g
Valittu annoskoko10000g8680kcal1022.3g501.6g286.3g103.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4340kcal511.2g250.8g143.2g51.8g
Arvot/100g100g87kcal10.2g5g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389040