Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 4230g1220kcal42.3g194.6g12.7g76.1g
Vesi3021g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 302g1106kcal31.7g226.3g3.1g16g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1209g4109kcal24.2g36.3g423g0g
Korppujauho 151g553kcal15.8g113.1g1.6g8g
Kananmuna kuoreton 665g948kcal83.1g2g68.1g0g
Siirappi 423g1275kcal0.4g313.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18424kcal395g1771.4g1017g200.2g
Valittu annoskoko10000g9212kcal197.5g885.7g508.5g100.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4606kcal98.8g442.9g254.3g50.1g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035