Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4292g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 120g1063kcal0g0g120.2g0g
Broilerisuikaleet1931g2360kcal411.4g0g77.3g0g
Sipuli (kuorittu)858g232kcal11.2g41.2g1.7g14.6g
Valkosipuli 172g186kcal13.6g28g1g3.6g
Makaroni, pasta 1288g4215kcal131.2g854.9g14.2g43.1g
Paprika keltainen 429g129kcal4g21.9g0.9g8.6g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g858g1030kcal28.3g41.2g85.8g0g
Suola, annos 3g22g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 8.6g22kcal1.2g1.8g0.3g3.5g
Curryjauhe (-), annos 5g22g70kcal2.1g10.7g2.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18612kcal1206g1999.4g607g151g
Valittu annoskoko10000g9306kcal603g999.7g303.5g75.5g
Annoskoko puolitettuna5000g4653kcal301.5g499.9g151.8g37.8g
Arvot/100g100g93kcal6g10g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396358