Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka2387g8355kcal310.3g1623.3g9.5g90.7g
Ruisjauho Pirkka707g2157kcal68.6g431.5g14.1g106.1g
Vesi1768g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 88g782kcal0g0g88.4g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g53g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)1768g531kcal17.7g70.7g7.1g3.5g
Kebablastu 300g, pouttu1326g3316kcal198.9g66.3g252g13.3g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g1238g743kcal5g185.7g1.2g17.3g
Pizzajuusto, valio663g2255kcal165.8g0g172.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g36276kcal1532.6g4755g1089.4g461.8g
Valittu annoskoko10000g18138kcal766.3g2377.5g544.7g230.9g
Annoskoko puolitettuna5000g9069kcal383.2g1188.8g272.4g115.5g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.8g5.4g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398029