Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 1528g2119kcal191g4.6g149.7g0g
Sokeri 1968g7987kcal0g1965.6g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g208g813kcal0g204.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3380g11596kcal344.4g2365.7g40.6g118.3g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 833g7369kcal0g0g833.3g0g
Porkkana 2083g681kcal12.9g115.8g4.2g53.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g61128kcal1096.6g9311.8g2055.6g342.8g
Valittu annoskoko10000g30564kcal548.3g4655.9g1027.8g171.4g
Annoskoko puolitettuna5000g15282kcal274.2g2328g513.9g85.7g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671