Ramen-keitto

Suikaloi porkkana, sienet, parsa, purjo.

Pilko valkosipuli, inkivääri, chili.

Lisää soija ja etikka, anna haihtua.

Lisää vesi ja nuudelit.

Keitä kypsiksi.

Lisää tarjoiltaessa esim. 35g katkarapuja/25g naudan lihaa/1/2 kananmuna/25g kidneypapuja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g768g215kcal4.6g45.7g1.5g19.2g
Parsakaali brokkoli 384g135kcal17.7g7.5g1.2g9.6g
Purjosipuli 192g44kcal3.5g4.6g0.4g4g
Herkkusieni 384g61kcal8.1g1.2g1.3g5.8g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.4g0.2g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu38g31kcal0.7g6.8g0.3g0.8g
Chili paprika punainen38g15kcal0.8g3.5g0g0g
Soijakastike 115g70kcal6g10.9g0.1g0g
Etikka (Eldorado), annos 5g29g0.9kcal0g0g0g0g
Vesi7679g0kcal0g0g0g0g
Riisinuudeli (Mama), annos 55g346g1213kcal11.7g282g2.1g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g3626kcal110.4g733.2g14.2g91g
Valittu annoskoko10000g1813kcal55.2g366.6g7.1g45.5g
Annoskoko puolitettuna5000g907kcal27.6g183.3g3.6g22.8g
Arvot/100g100g18kcal0.6g3.7g0.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=401258