Rahkatorttu (persikkaa sisällä)

Voitele tasapohjainen irtopohjavuoka, halk.

noin 25cm.

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää muna vatkaten joukkoon.

lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Laita kylmään huilimaan täytteen teon ajaksi.

Viipaloi valutetut persikat ohuemmiksi siivuiksi.

Sekoita täytteen ainekset kermaa lukuunottamatta keskenään, sitruunasta mukaan myös raastettu kuori.

Levitä pohjan päälle persikkaviipaleet.

Vatkaa kerma vaahdoksi, sekoita se varoen muun täytteen joukkoon.

Kaada täyte persikoiden päälle.

Paista 50-60min. 175 asteessa.

Anna tortun jäähtyä kunnolla ennen vuuan reunojen irroittamista ja lautaselle siirtelyä.

Säilytä jääkaapissa.

Persikat voi jättää pois tai korvata ne muulla mieleisellä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g584g4263kcal5.8g5.8g467.2g0g
Sokeri 496g2015kcal0g495.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 321g458kcal40.1g1g32.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 949g3256kcal96.7g664.2g11.4g33.2g
Leivinjauhe 29g51kcal1.5g11g0g0.1g
Maitorahka, maustamaton 0.3%2920g1898kcal321.2g122.6g8.8g0g
Kananmuna kuoreton 964g1374kcal120.4g2.9g98.8g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml292g61kcal23.6g0g0.9g0.3g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 117g391kcal0.1g95.3g0.1g1.6g
Vanilliinisokeri, teelusikka58g233kcal0g57.8g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1168g3971kcal23.4g35g408.8g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 2102g1437kcal17g319.5g2.1g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g38816kcal1299.6g3622g2062g104g
Valittu annoskoko10000g19408kcal649.8g1811g1031g52g
Annoskoko puolitettuna5000g9704kcal324.9g905.5g515.5g26g
Arvot/100g100g194kcal6.5g18.1g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422284