Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty4584g6417kcal236.5g1281.6g31.2g155.8g
Chorizo makkara, annos 100g3056g7945kcal336.1g152.8g672.3g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1910g382kcal11.5g66.8g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)229g62kcal3g11g0.5g3.9g
Valkosipuli 31g33kcal2.4g5g0.2g0.6g
Oliiviöljy 76g676kcal0g0g76.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g38g279kcal0.4g0.4g30.6g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g76g73kcal0.8g13.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g31733kcal1181.4g3063g1633.8g320.6g
Valittu annoskoko10000g15867kcal590.7g1531.5g816.9g160.3g
Annoskoko puolitettuna5000g7933kcal295.4g765.8g408.5g80.2g
Arvot/100g100g159kcal5.9g15.3g8.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=422332